Harry Styles naďalej potvrdzuje svoju oddanosť LGBT+ komunite. Uprostred jedného z koncertov svojho turnéLove on Tour pomohol fanúšičke s coming outom.

Poď na Dúhy! Zaregistruj sa na najväčšiu LGBT+ sociálnu sieť na Slovensku!
Viac informácií →

Fanúšička stála neďaleko pódia a v rukách držala transparent. Na ňom stálo: „Moja mama je v sekcii 201. Pomôž mi s coming outom. Harry si ho všimol hneď. Najprv predal fanúšičke mikrofón, aby to mame mohla povedať sama. Tá však odmietla, keďže bola z toľkých ľudí nervózna, a tak to vzal Harry do vlastných rúk.

Harry sa spievajúc prešiel po pódiu a náhle zakričal: Lisa, ona je teplá!Kamery na koncerte sa potom zamerali na mamu, ktorej bol odkaz smerovaný. Tá vyzerala šokovane. Jej prekvapenie však netrvalo dlho a dav ju podporil svojím skandovaním.

„Nechcem pokaziť tento moment, ale nebolo by krajšie, ak by ste boli pri sebe o čosi bližšie?“

Harry vtipkoval poukazujúc na vzdialenosť medzi matkou a dcérou
zdroj: Twitter

Fanúšička neskôr zdieľala video z koncertu na svojom Twitteri, kde ďakovala Harrymu za moment, ktorý s ňou už bude navždy. Nielen ona bola jeho činom ohúrená, množstvo spevákových fanúšikov sa k udalosti vyjadrilo na sociálnych sieťach, kde mu poďakovali za jeho pretrvávajúcu podporu LGBT+ komunity.

zdroj: Twitter

Nie je to prvýkrát, kedy sa spevák rozhodol takto pomôcť fanúšičke. Aj na koncerte v Connecticute prevzal Styles od fanúšičky bisexuálnu vlajku a pomohol jej s coming outom.

„V momente, keď zodvihnem túto vlajku, si oficiálne out. Aspoň tak som počul, že to funguje.“

Harry Styles na koncerte v Connecticute

Zdroje:

Titulný obrázok: insider.com

Text: pinknews.co.uk

Podporte magazín nákupom v Dúhovom obchode

Pridaj sa do nášho tímu!
Baví ťa písať? Chceš mať svoj článok u nás na magazíne? Ozvi sa nám!
Napiš na magazin@duhy.sk →